Klubrally

Hvis man brænder for motorsport, og har en lille fartdjævel i hjertet, er klubrally stedet man skal starte. Her er der rig mulighed for nemt, at komme ud at køre race for små penge.

Her køres på tid - der skal gennemføres en forudbestemt rute som er tegnet som en skitse. Man kører altid kun en på prøverne af gangen. Ofte vil der blive kørt på afspærrede industriområder, eller mindre veje i forbindelse med. Man kan få straffesekunder, hvis man påkører de afmærkninger, der opstillet for at skabe hastighedsprøven. Max gennemsnitshastigheder på 80 km/t. - Men tag ikke fejl - det går rigtig stærkt når først man sidder bag rattet, og adrenalinen pumper. :-)

Hvad du behøver for at komme igang:

1 bil (skal være indregistreret)

1 co-driver (til kursus er det nogen gange nok bare du dukker op alene)

2 hjelme

Så er du klar til at komme til klubrallykursus, og efterfølgende få bevis så du kan få din klubrallylicens. På kurset får man god grundviden på hvordan men tilmelder, og forholder sig til de papirer man skal håndtere før, under og efter løbene. Til sidst et praktisk kursus så man i grove træk er med på hvordan en hastighedsprøve gennemkøres rigtigt. Det hele varer typisk 2-3 timer.

Kurserne blive holdt ofte i nærheden af dig og er normalt gratis. Se kursuskalenderen for dato'er, eller skriv en mail til mig - så hjælper jeg med at finde en klub i nærheden af dig der afholde kursus. - teamwester@hotmail.com

 

 

Eksempel på klubrallyprøve set fra køreren

Klubrally fra Mads Kjærs Mindeløb 2011

Eksempler på klubrally prøver. Super indslag lavet af www.RALLYSPEED.dk